O familie a plătit 50.000 de dolari ca să îşi cloneze câinele. Povestea emoţionantă din spatele acestui gest

O familie a plătit 50.000 de dolari ca să îşi cloneze câinele. Povestea emoţionantă din spatele acestui gest

Câinele familiei Tschirhart

O familia din oraşul american Escondido a plătit nu mai puţin de 50 de mii de dolari pentru a-şi clona câinele. Aceasta nu regretă cheltuirea banilor şi spun că animalul le-a salvat viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

O familie din oraşul american Escondido, statul California, a decis să-şi cloneze câinele, după ce animalul le-a salvat viaţa în timpul unei excursii, scrie digi24.ro.

David şi Alicia Tschirhart au considerat că nu sunt pregătiţi să se despartă de labradorul Marley, aşa că au decis să apeleze la o clinică care clonează animale. Clonarea unui câine la clinica Viagen costă 50.000 de dolari, clonarea unei pisici costă 35.000 de dolari, iar un purtător de cuvânt al clinicii a spus că au o listă de aşteptare de un an.


Rezultatul procedurii a fost un labrador pe nume Ziggy, foarte asemănător cu Marley, a povestit familia pentru reporterul 10News Matt Boone. „Are aceeaşi personalitate, se joacă la fel, îi plac aceleaşi jucării“, a spus Alicia Tschirhart.

Familia Tschirhart nu regretă cheltuirea acestor bani pentru Marley, mai ales că îl consideră salvatorul lor.

„Se întâmpla în 2014, când Marley avea 12 ani şi Alicia era însărcinată în patru luni. L-am văzut deodată pe Marley cum a sărit în faţa mea şi a început să scârme pământul în locul în care Alicia întindea mâna“, povesteşte David Tschirhart.

Copilul văzusem un băţ şi încerca să îl ridice. Lângă băţ era un şarpe cu clopoţei, iar Marley l-a gonit înainte că David sau Alicia să fie muşcaţi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: