Dieta Mariei Sharapova. Cu ce îşi începe fosta tenismenă ziua

Dieta Mariei Sharapova. Cu ce îşi începe fosta tenismenă ziua

Maria Sharapova

Maria Sharapova a explicat ce dieta specială urmează pentru a se menţine şi cum a început să folosească un cadou pe care îl credea la un moment dat inutil.

Ştiri pe aceeaşi temă

A avut mereu grijă de cum arată, aspectul fizic ajutând-o din plin să adune bani şi capital de imagine. Chiar dacă s-a retras din sportul de performanţă, Masha continuă să respecte dieta care a ajutat-o în carieră, scrie hotnews.ro

Sharapova a povestit ce mănâncă dimineaţa, o dietă pe care a urmat-o de-a lungul anilor petrecuţi în circuitul WTA.

„Ceea ce pui în organismul tău va fi mereu extrem de important. Am învăţat multe lecţii de-a lungul carierei şi o dietă bună şi sănătoasă face parte dintre ele. Întotdeauna am grijă de corpul meu.Nu trebuie să conteze dacă eşti un sportiv profesionist sau lucrezi într-un birou, alimentaţia e foarte importantă", a spus Maria Sharapova.

Meniul de dimineaţă, foarte important pentru toată ziua


„Mereu mi-a plăcut să încep ziua într-un stil sănătos. Beau multă apă cu lămâie - am făcut asta toată cariera - apoi completez cu un smoothie verde cu kale, din nou lămâie, spanac şi uneori puţin măr sau avocado. Totul este completat cu un toast cu secară", a precizat Masha în legătură cu micul dejun.

Spre deosebire de acum câteva luni, Sharapova spune că nu mai este la fel de strictă în restul zilei, nu se mai gândeşte la cum să facă rost de „combustibil" pentru organism la fel precum în perioada în care juca în circuitul WTA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: