Cum arată căsuţele din lemn ce se vând pe Amazon cu 19.000 de dolari. Pot fi construite în doar două zile

Cum arată căsuţele din lemn ce se vând pe Amazon cu 19.000 de dolari. Pot fi construite în doar două zile

AllWood winde această cabană ce poate fi asamblată în două zile la preţul de 18.800$

Căsuţele de mici dimensiuni au devenit din ce în ce mai populare în contextul în care costurile proprietăţilor au devenit uriaşe. Aceste căsuţe, ce încurajează un stil de viaţă minimalist, fac posibil ca noua generaţie să devină proprietara unui spaţiu de locuit elegant, chiar dacă suprafaţa nu depăşeşte 40 de metri pătraţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Însă, dacă a-ţi construi propria casă poate părea o misiune de anvergură, Amazon a venit cu o soluţie prin care, ceea ce reprezintă o modă în rândul generaţiei actuale, să devină la îndemâna tuturor făcând aceste mici căsuţe de lemn uşor de cumpărat şi de construit. Opţiunile sunt nenumărate, de la cea mai ieftină – o căsuţă de 45 m2 la preţul de 5.350$, la căsuţe cu dormitor la etaj, cu preţul de până la 20.000$. Iar cei de la Amazon susţin că aceste căsuţe pot fi asamblate şi construite de două persoane în circa două zile.
 
Aceste căsuţe din lemn sunt vândute sub denumirea de cabane pentru că sunt vândute doar materialele necesare fără niciuna dintre utilităţi. Cabana este „destul de mare să poată fi folosită ca o casă de vacanţă vara, un birou de acasă sau chiar şi ca un mic magazin de desfacere”, se arată în descriere.
 
 
 
Din planurile dispobile pe site se observă că această căsuţă are trei camere, cu o suprafaţă totală de 28 m2 şi un mic pod ce funcţionează pe post de dormitor-loft. Cabana include şi o prispă acoperită care, opţional, poate fi montată în afţa casei.
 
 
Pentru a face construcţia acestor cabane cât mai simplă acestea vin fără utilităţi, astfel că, de exemplu, instalarea unei bucătării devine destul de dificilă. Pe de altă parte însă, pentru a compensa lipsa unei instalaţii electrice, fiecare cameră a căsuţei are câte o fereastră largă ce permite luminei naturale să pătrundă în camere. Pentru a transforma aceste cabane într-o casă de locuit, constructorul, firma AllWood, recomandă versiunile ce permit instalarea unei reţele electrice şi de internet, dar şi izolaţie pentru sezonul rece.
 
Toate materialele pentru construcţia şi montarea acestei cabane vin în doar trei pachete, de la şipcile de lemn. ferestrele şi restul materialelor, cuie şi şuruburi necesare pentru asamblare. Totuşi, cel mai probabil, cumpărătorii au nevoie de un ajutor cu experienţă în construcţia acestei căsuţe în ceea ce priveşte construcţia fundaţiei. Kitul nu conţine materialele necesare pentru construcţia fundaţiei care să asigure că aceasta este stabilă.
 
Kit-ul pentru această casă are un preţ pe Amazon de 18.800 de dolari, însă există şi variante mai ieftine, o cabană de doar 11 metri pătraţi pentru preţul de 5.350$.
 
 
Firma care vinde această cabană sugerează ca ea să nu fie folosită pentru a locui ci mai degrabă pentru „un biroud e acasă, un studio pentru yoga sau pur şi simplu un loc liniştit în propria curte”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările