Cea mai scurtă căsătorie: o mireasă a cerut divorţ după 3 minute, enervată de o reacţie a bărbatului

Cea mai scurtă căsătorie: o mireasă a cerut divorţ după 3 minute, enervată de o reacţie a bărbatului

Un cuplu din Kuweit a făcut istorie în ţara lor cu cea mai scurtă căsătorie. După doar 3 minute după ce au fost declaraţi soţ şi soţie, mireasa a cerut divorţul dezamăgită de o reacţie a bărbatului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit site-ului de ştiri arabe Q8 News citat de msn.com, doi tineri din Kuweit au reuşit un record – cel mai rapid divorţ din istoria ţării. 
 
La scurt timp după ce au semnat actele de căsătorie, cei doi soţi s-au îndreptat spre ieşirea din tribunal, iar la un moment dat, mireasa s-a împiedicat. În loc să o ajute, proaspătul ei soţ a numit-o „proastă“. Supărată, femeia s-a întors din drum şi a cerut divorţul, cererea fiind admisă de judecător. Mariajul a durat astfel 3 minute. 
 
Cazul a devenit viral pe Twitter, iar femeia a primit zeci de mesaje de încurajare: „Dacă aşa se poartă chiar de la începutul căsniciei, e mai bine să-l laşi“, „O căsnicie fără respect este condamnată la eşec“, „Foarte bine ai făcut, i-ai dat o lecţie bădăranului“, „Priveşte lucrurile cu optimism, gândeşte-te că e ca şi cum ai fi evitat în ultima clipă un glonţ“. 
 
Kuweitul, care ocupă locul secund în topul ţărilor arabe în ceea ce priveşte rata divorţurilor, se confruntă cu un număr în creştere de căsnicii destrămate. Cele mai multe dintre ele sunt cauzate de faptul că mulţi tineri se căsătoresc din interes, pentru a obţine mai uşor împrumuturi şi ajutoare financiare.
   
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: