Ce schimbări importante aduce luna nouă din 21 martie. Astrologul Maria Sârbu explică în ce mod este afectată fiecare zodie în parte

Ce schimbări importante aduce luna nouă din 21 martie. Astrologul Maria Sârbu explică în ce mod este afectată fiecare zodie în parte

Astrologul Maria Sârbu în studioul Adevărul Live

Luna plină de pe 21 martie îi va aduce pe mulţi în faţa conştientizării propriilor răni şi separării de ceilalţi pentru a-şi analiza şi rezolva problemele. Astrologul Maria Sârbu explică modul în care luna plină din 21 martie influenţează fiecare zodie în parte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec 
Îţi înţelegi cu greu propria natură şi rana ta este cea a vinovăţiei, probabil că nici tu nu ştii exact faţă de ce. Un sentiment de care fugi sau pe care îl negi, deşi karma te tot loveşte de el până vei face pace cu tine. Vei avea tendinţa de a te certa cu toţi şi de a arunca vina pe toţi. De fapt, trebuie să îţi aduci aminte că este foarte important şi util să te accepţi aşa cum esti.  

Taur
Creaţia îţi este mai importantă ca oricând, capacitatea de a fi diferit şi de a veni cu idei noi îţi dă putere să schimbi multe lucruri. Ai nevoie de bunăvoinţă în faţa propriilor probleme de zi cu zi şi atenţie pentru a nu critica, scopul fiind chiar opus - să te armonizezi. E drept că pentru a fi unic trebuie să te desprinzi de turmă, dar fă acest lucru fără a dispreţui turma. Altfel nu evoluezi, ci doar persişti într-un carusel karmic.

Gemeni
Vei simţi o energie nouă, însă frica de separare te macină şi te simţi trădat. Poate lipsa dorinţei de a-ţi asuma anumite vibraţii a dus la experienţa pe care o trăieşti în spatele acelor frici. Angajamentele sunt esenţiale şi poţi contribui şi tu la vindecarea ta şi a emoţionalului colectiv prin a fi responsabil cu propriile tale sentimente şi emoţii. Nu fi indiferent în faţa lor, pentru că şi asta este tot o rană, poate una şi mai mare. Altfel, luna plină din 21 martie îţi poate aduce schimbări de perspective şi de obiective pe care să ţi le asumi cu vitejie.

Rac

Luna plină din 21 martie îţi aduce o lecţie de personalitate în care ţi se vor sublinia poate cei mai aprigi demoni personali. E drept că ei locuiesc în mentalul colectiv şi nu sunt doar ai tăi, ci îi împărtăşeşti cu multe alte persoane. Dar dispui de liberul arbitru şi poţi alege dacă să te laşi compleşit de stări bune sau de emoţii negative. Bunăvoinţa în faţa societăţii şi a celorlalţi poate fi o lecţie perpetuă a zodiei tale. Bunăvoinţa în faţa lipsei de curaj a lor, probabil. Dar şi lipsa ta de încredere şi de apreciere de sine poate naşte demoni în interiorul tău. Atenţie să nu îţi verşi nervii pe cei apropiaţi. 

Leu
Traversezi probabil o stare spirituală soră cu depresia şi de dragul evoluţiei alegi să creşti singur şi cauţi calea ta, uşa ta, drumul tău. Când, de fapt, toţi suntem unul şi nu vei fi niciodată singur şi drumul nu este niciodată doar al tău. Este posibil să îţi lipsească puterea şi curajul de a-ţi aprecia emoţiile şi sentimentele şi de a renaşte din propria suferinţă pentru a o vindeca. Altfel, atenţie la certuri şi neînţelegeri care te pot dezechilibra.

Fecioară

Multe şi încurcate sunt căile, mai ales dacă le studiezi în amănunt. Lipsa ta de împlinire în cuplu vine din lipsa de bunăvoinţă în faţa suferinţei persoanei iubite. Primăvara aduce energia de a împrospăta curajul tău în faţa transformării şi creşterea în planuri superioare lăsând materialul pe locul doi. Degeaba gândeşti bine dacă te separi prin critică, existând ceva la tine ce nu iubeşti sau reprimi. A contempla în faţa propriei suferinţe şi a avea bunăvoinţă în faţa suferinţei persoanelor dragi reprezintă cheia pe care o poţi folosi pentru a-ţi schimba viaţa în bine. 

Balanţă
Luna plină din 21 martie te vizează în mod direct pentru că este în zodia ta, îţi înfruntă sentimentele şi pot apărea rupturi, despărţiri sau certuri. Bunăvoinţa este o natură a zodiei tale şi nu mereu este apreciată sau acceptată, dar tu o ai şi este natural să o apreciezi, chiar dacă ea este şi motivul pentru care uneori primeşti suferinţă. Iar daca sentimentele negative te scot din armonie e vremea să munceşti creativ. Cu cât mai mare rana, cu atât mai mare creativitatea. Un mod de acceptare şi transmutare a emoţiilor negative pentru zodia artei. Rana care ajunge în prim plan este nedreptatea, fie din prea mult sacrificiu, fie din toleranţă sau alte greşeli şi experienţe. Învaţă să renaşti din propria cenuşă cu mai mult entuziasm. 

Scorpion
Trăieşti multe confuzii, unele privind copiii, lispa de putere şi descoperi multe răni venite din frica de a pierde controlul. Contextul actual ţi-e favorabil pentru a introduce în programele subconştiente bunăvoinţa ca sentiment şi stare faţă de tine şi faţă de ceilalţi, faţă de propria suferinţă şi a celorlalţi. Aceştia sunt vestitorii primăverii tale. Degeaba eşti obişnuit cu suferinţa dacă îţi lipseşte acceptarea în faţa ei, este doar un mod de creştere a egoului, gândind cât de puternic poţi fi suferind atât, de fapt un ego care te poate îmbolnăvi în interior, deşi în exterior ar părea că-ţi dă putere. Schimbă rutina de zi cu zi cu emoţii pozitive şi demonii interiori pot pleca liniştiţi din toate sferele, individuale şi colective. 

Săgetător
O lună plină binevoitoare cu tine, care îţi aminteşte să construieşti cu delicateţe şi cu armonie fundaţia viitorului. Te-ai săturat să tragi singur, te întorci la prieteni şi la copii, vrei energie nouă şi puteri noi, vrei să fii ca ei, să semeni cu ei, cu cei pe care îi respecţi şi cu cei mai puternici dintre cei dragi ţie. Acasă ai lecţii de personalitate. Ce faci? Ai uitat cumva să fii bun? Te-au acoperit grijile, fricile, frustrările? Atenţie la cei dragi care au nevoie de căldura şi de bunătatea ta. Puterea este bună pentru a construi mai departe de supravieţuire, dar viaţa fără bunătate şi iubire nu este pentru tine.

Capricorn

Înveţi să te angajezi în bunăvoinţă şi să îţi aduci în imaginea ta armonia şi emoţiile ei. Rana de care suferi acum este undeva între indiferenţă şi negare, reprimare, lipsă de transparenţă faţă de tine şi faţă de ceilalţi. Este vorba despre prospeţime, renaştere şi bunăvoinţă, armonie, rearmonizare – interioară şi exterioară. Iar evolutia lucrurilor este mereu prin armonie pentru tine. 

Vărsător
Mult nu mai este până vei scăpa de piedici, înca mai sunt caţiva paşi. Frica de sărăcie şi îndoielile financiare te fac să schimbi ceea ce ieri îţi era confortabil. De fapt, tu ştii cel mai bine că singura certitudine în viaţă este schimbarea şi nu te temi să schimbi mereu câte ceva. Bunăvoinţa în faţa progresului viitor şi căutarea confirmărilor îţi vor reda credinţa. Sunt răni pe care le poţi vindeca prin creativitate, ale tale şi ale celorlalţi, dacă vei şti să le accepţi şi să fii responsabil în faţa vindecării.

Peşti

În perioade de criză se nasc marile genii, iar pentru tine acum este o astfel de perioadă. Fii deschis în a te valida şi ai curajul de a ieşi din criză, fie ea financiară, personală, spirituală sau materială. Nu îţi plac nici ţie nisipurile mişcătoare, nimănui nu-i plac, iar rana de care acum te loveşti este lipsa de perspectivă sau lipsa unui pilon de care să te prinzi. Dar au învăţat şi alţii la vremea lor această lecţie - pilonul cel mai sigur eşti chiar tu. Iar pentru asta trebuie să te accepţi aşa cum eşti, să te validezi ţinând cont de ce ai mai bun, să te creşti cu ce încă nu ai învăţat. Fii bun cu tine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: