Before & after: cum a fost resuscitat un apartament dintr-o clădire istorică din Braşov

Before & after: cum a fost resuscitat un apartament dintr-o clădire istorică din Braşov

Acest apartament situat într-o clădire istorică – construită în 1887 – din centrul vechi al Braşovului a primit o nouă viaţă: a fost transformat într-o locuinţă de lux pentru închiriere, după mai bine de 20 de ani în care nu primise niciun fel de îmbunătăţire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şi pentru o vilă veche presupune multă muncă şi un buget generos, spaţiul a fost recompartimentat, instalaţiile schimbate, tâmplăria la fel, au refăcut grinzile şi pereţii, iar faţada exterioară a fost şi ea restaurată.

Ana Maria Călina, designer de interior la AMC Interiors, s-a ocupat de amenajare. Apartamentul este situat la parterul vilei şi are 100 metri pătraţi utili. În momentul achiziţiei se afla într-o stare avansată de degradare. El fusese închiriat şi nu avusese parte de îmbunătăţiri în ultimii 20 de ani. Acum a fost recompartimentat şi are o baie mare, una de serviciu, hol, bucătărie, două dormitoare şi un living cu zonă de dining.

Pentru că apartamentul a fost cumpărat de la municipalitate şi se află într-o clădire istorică, a durat doi ani până când proiectul de refacere şi amenajare a primit undă verde. Iar apoi lucrările au mai durat încă 12

Continuarea articolului, aici

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările