Balenciaga a creat o pereche de crocşi cu toc. Cât costă perechea de pantofi atipică

Balenciaga a creat o pereche de crocşi cu toc. Cât costă perechea de pantofi atipică

FOTO Captură Video

Balenciaga a creat o pereche de pantofi atipică. Este vorba de o pereche de crocşi, care arată ca saboţii, cu toc. Un astfel de produs vestimentar costă o mie de dolari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Părerile publicului sunt împărţite, unii oameni nu înţeleg noua modă, în schimb alţii sunt foarte încântaţi de idee, astfel putând atrage privirile.

Pantofii au fost prezentaţi odată cu lansarea noii colecţii de primăvară-vară 2022, însă, modelul pantofilor nu a putut fi observat din cauza blugilor purtaţi de manechine. Cu toate acestea, o altă pereche de încălţăminte a atras atenţia, nişte cizme.

Phillip Bloch, stilist: „E vorba despre designeri care iubesc să ia urâtul şi să-l transforme în ceva frumos. Moda e despre o perspectivă dublă. Vrei ca oamenii să se uite la tine şi apoi să se mai uite o dată. Am clienţi care au început să mă sune şi să mă întrebe entuziasmaţi dacă am văzut acest model de crocşi cu toc şi mă întreabă dacă le pot face rost. Mă ocup deja de asta!”

Publicul nu a trecut însă cu vederea primul model de încălţăminte, internauţii taxându-l drastic. „Aceşti pantofi sunt jignitori”, a comentat o persoană.

Ultima dată când designerii Balenciaga au colaborat cu cei de la Crocs au scos pe piaţă un model cu platformă, care s-a vândut cu 850 de dolari. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările