VIDEO Fetele gemene care s-au născut ţinându-se de mână

Gemenele care s-au ţinut de mână încă din primele momente de viaţă

Două surori, Jillian şi Jenna, din oraşul Ohio, au reuşit să îi surprindă pe medicii americani după ce au venit pe lume ţinându-se de mână. Acest lucru a fost posibil deoarece sarcina mamei a fost una extrem de rară, denumită „monoamniotică”, scrie „Huffington Post”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe durata celor nouă luni de sarcină, cele două gemene au împărţit sacul şi lichidul amniotic, precum şi placenta. Medicii susţin că o asemenea sarcina „gemelară” apare o dată la zece mii de cazuri.

Cele două fete s-au născut cu o mică problemă respiratorie, care a necesitat conectarea lor la aparatele de ventilaţie, insă după câteva ore cele două gemene şi-au revenit.

„Sunt deja cele mai bune prietene. E greu de spus în cuvinte cât de bucuroasă sunt ca gemenele sunt bine”, a spus mama lor, Sarah Thistlethwaite, în vârstă de 32 de ani.

Prima care s-a născut a fost Jenna, cu o greutate de 1,87 de kilograme, iar după 40 de secunde Jillian, cu o greutate de 1,72 kilograme.

FOTO Reîntâlnire de Cartea Recordurilor: povestea gemenelor despărţite timp de 78 de ani

Viaţa este cel mai ingenios „scenarist“ al lumii, povestea lui Elizabeth şi a lui Ann fiind încă o dovadă că filmele de Hollywood sunt nişte copii palide ale realităţii. Nici în România nu ducem lipsă de asemenea exemple atunci când vine vorba despre gemeni despărţiţi la naştere, care s-au regăsit în împrejurări aproape incredibile. Povestea gemenilor încurcaţi în 1972, la maternitatea din Bacău, rămâne un caz de pomină.

Gemenele care au cheltuit 200.000 de dolari ca să fie cu adevărat identice

Australiencele Anna şi Lucy DeCinque pot concura pentru titlul de „cele mai identice gemene” din lume. Surorile împart totul, inclusiv contul de Facebook şi iubitul.

VIDEO Cum arată cvadrupleţii care râdeau la unison în urmă cu 13 ani, într-un clip devenit viral pe Internet

Emily, Anna, Mary Claire şi Grace au devenit celebre la scurt timp după ce au venit pe lume, graţie unui filmuleţ de familie postat pe Internet, intitulat “Laughing Quads“, în care micuţele miracole râdeau în braţele mamei lor, Allison. Astăzi, cele patru domnişoare sunt la fel de vesele ca pe vremea când abia făcuseră ochi şi se bucură de statutul de vedete.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările