Cele mai bune jucării pentru copiii de 6 ani, potrivit unui specialist Montessori

Cele mai bune jucării pentru copiii de 6 ani, potrivit unui specialist Montessori

Pe drumul de la grădiniţă spre clasa întâi, cele mai bune jucării pentru copii sunt cele care le stimulează simţul umorului şi fair-play-ul şi îi ajută să lucreze în echipă, este de părere Marie Conti, membru al consiliului American Society Montessori.

Ştiri pe aceeaşi temă

„La 6 ani, de obicei copiii sunt foarte sociabili, conştienţi de reguli şi corectitudine, foarte curioşi cum funcţionează lucrurile“, a declarat Marie Conti, membru al consiliului American Society Montessori, pentru today.com. 

De asemenea, încep să dezvolte o superputere: cititul. Cu siguranţă vor fi atraşi de jucăriile care implică o combinaţie de cartoane ilustrate, grafice amuzante sau texte simple.

Cele mai bune jucării, cărţi şi jocuri pentru copiii de 6 ani:

Lego

Micii fani LEGO vor fi încântaţi să încerce un kit Minecraft, colecţia Star Wars sau setul Harry Potter.

Modern Art & Crafts

Artele şi diferitele meserii sunt jocurile favorite ale copiilor la vârsta de 6 ani. Alegeţi un set potrivit copilului dumneavoastră.

Păpuşi

Toate fetiţele iubesc păpuşile. Versiunile mai mici, mai accesibile, sunt bune pentru copiii de 6 ani.

Bicicleta

Vârsta de 6 ani este un moment bun pentru a ca cei mici să înveţe mersul pe bicicletă.

Un coş de baschet deasupra-uşii

Echipamentul sportiv este excelent pentru dezvoltarea abilităţilor motorii ale copiilor, vârsta de 6 ani fiind perioada în care se dezvoltă şi spiritul competiţional.

Walkie Talkies

Walkie-talkie-urile sunt perfecte pentru interacţiunile copiilor în jurul vârstei de 6 ani.

Cărţi

Fie că îl încurajezi către lectură sau vă place să citiţi poveşti înainte de culcare, achiziţionare unei cărţi pentru copilul vostru va fi întotdeauna o bună alegere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările