Aplicaţia care arată viaţa din pântec

Aplicaţia care arată viaţa din pântec

Aplicaţia „Viaţa din pântec” ilustrează toate momentele importante din timpul sarcinii

O nouă aplicaţie oferă un ghid vizual complex al sarcinii, astfel încât viitoarele mame să fie conştiente în orice momente de ceea ce se întâmplă cu sarcina lor.

The Science Picture Company a lansat această aplicaţie dedicată viitorilor părinţi, pentru ca aceştia să fie prezenţi în călătoria copilului, de la concepere până la naştere.

Life in the Womb (Viaţa din pântec) este un ghid vizual complet al sarcinii, care explorează evoluţia săptămânală a copilului, folosindu-se de imagini 3D.

Cu mult înainte ca micuţul să facă primii lui paşi, să spună primele cuvinte sau chiar înainte de primul său zâmbet, părinţii experimentează o groază de senzaţii din siguranţa pântecului. Folosind o combinaţie de ilustraţii, animaţii şi interacţiuni 3D, aplicaţia ilustrează momentele de cumpănă din primele 40 de săptămâni de sarcină.

Pentru viitoarele mame şi viitorii taţi aplicaţia aduce lumină asupra călătoriei care, până de curând, era un mister pentru majoritatea oamenilor. Primele evenimente-cheie, precum prima dată când copilul vede, aude, gustă, dă din picioare sau prima bătaie de inimă sunt redate cu o claritate incredibilă.

„Aplicaţia a adunat laolaltă o echipă incredibilă de artişti, programatori, doctori şi scriitori, care a creat această experienţă nouă pentru viitorii părinţi”, a spus Michael Grant, co-fondatorul companiei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările