Praf cu steluţe sau mătreaţă? O nouă modă controversată face furori pe reţelele sociale

Praf cu steluţe sau mătreaţă? O nouă modă controversată face furori pe reţelele sociale

Multe tinere s-au fotografiat cu noul stil de coafură şi se declaraă încântate de folosirea acestui praf strălucitor/Imagini Bored Panda

Părul vopsit în culori cât mai stridente, roz, mov sau albastru îşi pierde din farmec în scurt timp, pentru că începe să crească şi se văd rădăcinile. Ca să scape de această problemă, cineva a lansat o nouă modă în coafură, care face deja furori pe Internet: rădăcinile acoperite cu un praf strălucitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, un praf special, de culoare deschisă, este aplicat la rădăcina părului, pentru a o acoperi. Praful poate conţine şi mici steluţe sau particule strălucitoare de diferite culori.

Multe fete s-au arătat încântate de această idee şi nu au ezitat să o folosească, publicând şi fotografiile pe reţelele sociale, scrie site-ul BoredPanda.com.

Desigur, există şi unele persoane care critică această modă, pe motiv că praful seamănă foarte mult cu mătreaţa, iar părul astfel decorat nu arată deloc bine, dimpotrivă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările