Noua colecţie de cercei aur impresionează prin supleţea şi eleganţa oferită chipului încadrat de aceştia, precum şi prin strălucirea diamantelor şi pietrelor preţioase ce încununează execuţia manuală desăvârşită a acestor bijuterii de excepţie.
 
O colecţie de bijuterii deosebite este, de asemenea, reprezentată de lantisoare aur. Modele deosebite, majoritatea lucrate din aur alb 18K cu diamante, acestea se pot personaliza şi executa la comandă din aur de culoarea dorită de client.
 
Inele aur lucrate manual din aur alb, galben sau roz de 18K, cu diamante sau pietre preţioase, toate sunt o alegere excelentă pentru femeia specială din viaţa noastră, căreia ne dorim să-i încununăm degetele graţioase cu strălucire, ca simbol a respectului şi devotamentului mereu prezent. Feminitatea şi graţia unei mâini ce poartă un inel bine ales şi proporţionat este un lucru minunat, apreciat în întreaga lume la aceste femei - adevărate regine ale frumuseţii şi eleganţei.
 
Vă mulţumim pentru că aţi ales în toţi aceşti ani calitatea şi designul semnate Orsini şi vă invităm cu drag să faceţi unele dintre cele mai apreciate cadouri femeilor din viaţa dumneavoastră.
 
Cu drag,
Echipa Orsini România