Cum arată cea mai frumoasă fetiţă din lume, model la doar 6 ani FOTO

Cum arată cea mai frumoasă fetiţă din lume, model la doar 6 ani FOTO

Anastasia Knyazeva este „cea mai frumoasă fetiţă din lume“  FOTO pinkm.me

O fetiţă de numai 6 ani din Rusia a fost catalogată drept „cea mai frumoasă fetiţă din lume“. Copila lucrează deja ca model şi are o bază impresionantă de peste jumătate de milion de fani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Anastasya Knyazeva, în vârstă de şase ani, a ajuns faimoasă în mediul online graţie înfăţişării ei asemănătoare unei păpuşi Barbie, cu ochii albaştri şi părul lung.
 
Fetiţa, care este şi model pentru un brandul rusesc de îmbrăcăminte pentru copii, Chobi Kids, are peste 500.000 de fani pe contul său de Instagram, manageriat de mama ei, scrie Daily Mail. 
 
Mama Anastasiei a început să posteze poze cu fetiţa ei pe când aceasta avea doar patru ani. De atunci micuţa a atras atenţia unor branduri de renume din Rusia precum Amoreco şi Kisabiano, pentru care a pozat în numeroase campanii publicitare. 

Anastasya Knyazeva FOTO Instagram 

Anastasya Knyazeva FOTO Pinterest
 
Anastasya Knyazeva FOTO Pinterest
 
 
Micuţa rusoaică îi calcă astfel pe urme unei alte fetiţe model de origine franceză, Thylane Blondeau (16 ani în prezent), care a fost supranumită la rândul ei cea mai frumoasă fetiţă din lume în urmă cu 10 ani, pe când aceasta avea tot şase ani. 

Thylane Blondeau la vârsta de şase ani FOTO Pinterest
 
În ciuda sprijinului enorm pe pagina oficială a Anastasiei, unii internauţi au criticat-o pe mama micuţei că a permis ca fata ei să devină model, să pozeze şi să poarte machiaj pentru diverse pictoriale de la o vârstă atât de fragedă. 
   
 

O persoană a scris: „Aş vrea să ştiu cât de mult o machiază părinţii înainte de fiecare fotografie“.
Un alt internaut a comentat: „De ce nu zâmbeşte? Este un copil“, criticând faptul că părinţii o îndeamnă „să pozeze“ ca un model în loc să aibă o atitudine naturală, specifică vârstei ei. 

Micuţa Anastasya, la vârsta de 4 ani, alături de mama ei FOTO Instagram 
 
Acest lucru aminteşte de cazul unei alte fetiţe model, tot o rusoaică, Kristina Pimenova, care a stârnit şi mai multe controverse când a fost la rândul ei supranumită cea mai frumoasă fetiţă din lume, pe când avea doar nouă ani.
 
Modelul, în vârstă de 11 ani în prezent, a semnat un contract cu prestigioasa agenţie de modele americană LA Models. De asemenea, mama acesteia a fost aspru criticată în mediul online pentru pozele „provocatoare“ ale fiicei sale, din pictorialele de modă. 
 
Kristina Pimenova FOTO Pinterest
 
În ciuda vârstei fragede, Kristina are deja o carieră de invidiat, apărând pe coperta revistelor „Vogue Bambini“, la vârsta de şapte ani, şi a fost, printre altele, imaginea brandurilor de renume Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani şi Benetton. 
 
citeste totul despre: