Andreea Raicu a creat prima colecţie de haine pentru copii

Andreea Raicu a creat prima colecţie de haine pentru copii

Andreea Raicu s-a transformat în designer de dragul copiilor săraci Foto: Andreea Retinschi

Andreea Raicu, prezentatoarea de la Prima Tv, a lansat ieri o mini-colecţie de haine pentru fetiţe, în colaborare cu magazinul online Designers for Kids. Proiectul are şi o latură umanitară. Astfel, o parte din suma plătită pentru fiecare articol vestimentar cumpărat  va fi folosită pentru a îmbrăca puştani mai puţin norocoşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Piesele dedicate micilor fashioniste, rochiţe, fuste şi sacouri, sunt moderne, elegante şi lejere, fiind realizate din materiale naturale şi confortabile.

“Mi-a făcut o mare plăcere să lucrez la această mini-colecţie de haine pentru copii în cadrul proiectului Designers for Kids. M-au inspirat materialele fine şi fluide şi am ales să folosesc bulinele pentru că mi se par cele mai vesele motive pentru fetiţe. Nu le-am ales numai pentru că sunt la moda, ci şi pentru că în amintirile mele, copilăria este strâns legată de rochiţele cu buline pe care le purtam cu atâta bucurie. Pentru mine, bulinele au rămas asociate în mod direct cu veselia, joaca, gingăşia, fineţea. Cred că reprezintă feminitate şi recunosc că îmi place să văd fetiţe îmbrăcate frumos, cochete şi atente încă de mici la hainele pe care le poartă“, a declarat Andreea Raicu.

Haine comode pentru fetiţe energice 

Ea a adăugat că atunci când a lucrat la această colecţie a ţinut cont de energia specifică vârstei, astfel că a mizat pe hainele comode, în care fetiţele se pot mişca în voie.

„Am limitat paleta cromatică la alb, roşu şi bleumarin, culori ce pot fi combinate cu alte nuanţe potrivite pentru copii,  Sper să văd cât mai multe fetiţe bucurându-se de ele. Am apreciat acest proiect încă de la lansare, nu numai pentru grija şi atenţia cu care a recreat universul copilăriei, ci şi pentru implicarea socială. Faptul că 10% din suma plătită pe fiecare hăinuţă merge la organizaţia Mia's Children pentru a îmbrăca un alt copil fără posibilităţi, m-a entuziasmat şi reprezintă unul dintre motivele pentru care am creat această colecţie”, a mărturisit vedeta.

Acestui proiect i s-au alăturat şi alţi designeri sau personalităţi, colecţiile lansate până acum fiind denumite George Neagu, Rhea Costa, Malvensky, Carla Szabo şi Zaysha.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările