7 coafuri simple, dar de efect, propuse de haistylistul Cristi Pascu, pe care şi le poate face orice femeie: cum obţinem o coafură bob fără să ne tundem FOTO

7 coafuri simple, dar de efect, propuse de haistylistul Cristi Pascu, pe care şi le poate face orice femeie: cum obţinem o coafură bob fără să ne tundem FOTO

Bobul fals este una dintre cele mai simple şi de efect coafuri pe care le putem face acasă. FOTO You Tube

Oricât ne-am dori să arătăm întotdeuna impecabil, timpul ne devine uneori duşman. În rezolvarea acestei probleme sare hairstylistul Cristi Pascu, care ne oferă sapte variante de coafuri de realizat acasă, în momentele în care suntem pe fugă şi nu avem timp să ajungem la salon pentru a ne lăsa pe mâinile specialiştilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Hairstylistul român Cristi Pascu propune o serie de şapte coafuri simple, de făcut acasă, atunci când timp devine o provocare. Acestea sunt rapid de realizat şi ne ajută să arătăm perfect încă de la prima oră a dimineţ, fără să petrecem mai mult de trei minute în faţa oglinzii:
 

1. Buclele lejere

Aceasta este coafura cea mai rapidă pentru părul lung sau mediu. Aveţi nevoie de un ondulator gros şi de puţină îndemânare. Luaţi şuviţe groase de păr şi ondulaţi-le preţ de câteva secunde. La final, pieptănaţi părul stând cu capul în jos, aplicaţi fixativ şi coafura este gata.
 
FOTO ADPM

2. Coada împletită

Trendul cozilor îimpletite a revenit datorită vedetelor de la Hollywood. Faceţi o cărare într-o parte, împărţiţi coada în trei şuviţe pe care le împletiţi. Nu vă faceţi griji dacă nu sunteţi specialiste în împletitur, se poartă coafurile dezordonate.
 
FOTO ADPM

3. Cocul de balerină

Sună mai complicat decât este. Tapaţi părul la rădăcină, îl pieptănaţi şi apoi răsuciţi coada până se formează un coc simplu. Îl prindeţi cu ajutorul unor ace speciale sau cu ajutorul unui elastic în cazul în care simţiţi că nu e suficient de bine fixat.
 

FOTO ADPM

4. Nodul neglijent

Este una dintre cele mai simple coafuri, dar cu un efect uimitor. Finisaţi părul la rădăcină, uşor tapat sau simplu, împărţiţi părul în două şuviţe egale pe care le înnodaţi pur şi simplu. În cazul unui păr cu firul gros, este indicat să prindeţi părul pe interior cu un ac special.
 
FOTO ADPM

5. Bobul fals

Dacă aveţi părul lung, dar simţiţi nevoia de o schimbare din când în când, puteţi încerca bobul fals.
Formaţi o coadă pe care o prindeţi cu un elastic la baza inferioară a părului. Rotiţi apoi spre interior şi folosiţi câteva ace pentru a fixa părul pe ceafa. Are un efect spectaculos şi este o soluţie bună mai ales când vă doriţi o tunsoare, dar nu sunteţi sută la sută hotărâte.

 

6. Părul ciufulit

Când părul este mai scurt, opţiunile sunt limitate. Ondulatorul vă poate salva însă şi în această situaţie. Formaţi cărarea într-o parte, după care ondulaţi părul în bucle lejere pe care le „ciufuliţi" apoi cu ajutorul unei creme de styling.
 
FOTO ADPM

7. Părul ud

Părul ud se poartă şi anul acesta şi nu doar pe covorul roşu. Folosiţi o perie şi o cantitate generoasă de gel pentru o coafură avangardistă. Pieptănaţi bine părul la bază, indiferent de lungime, iar apoi aplicaţi gelul din abundenţă. Nu vă fie teamă că vă distruge părul, spune Cristi Pascu. Cât timp nu devine un obicei zilnic, firul de păr este în siguranţă.
 
FOTO ADPM

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările