Vrei să rămâi însărcinată? Încearcă cele 4 poziţii sigure!

Vrei să rămâi însărcinată? Încearcă cele 4 poziţii sigure!

Poziţia clasică, cunoscută şi sub numele de poziţia „misionarului“ este una recomandată de medicii ginecologi atunci când se doreşte conceperea unui copil

Încercaţi de câteva luni să concepeţi un bebeluş, dar acesta se lasă aşteptat? Medicii ginecologi, dar şi numeroase femei pot confirma că sunt anumite poziţii sexuale care vă pot împlini visul.

Unele cupluri au noroc din prima, dar altele nu reuşesc să conceapă copii. În ultimii ani s-a înmulţit numărul cuplurilor „sabotate“ de stres, de unele afecţiuni, poate şi de kilogramele în plus, care tot lucrează în acest sens, fără niciun rezultat favorabil.

Sunt însă câteva poziţii care asigură reuşita, dacă le încercaţi în perioada ovulaţiei.Tot atunci, reduceţi pe cât posibil stresul, fiţi atenţi la alimentaţie şi optaţi pentru o dietă echilibrată.

Cel mai important, nu consumaţi alcool înainte de concepţie şi bucuraţi-vă din plin de momentele intime.

Poziţiile sunt foarte cunoscute şi poate o să spuneţi că le-aţi încercat, nu merg.

Perseverenţa este condiţia de bază în conceperea unui bebeluş, deci lucraţi întens şi rezultatele vor apărea, mai devreme sau mai târziu.

Un alt fel de „misionar“

Poziţia clasică, cunoscută şi sub numele de poziţia „misionarului“ este una recomandată de medicii ginecologi atunci când se doreşte conceperea unui copil.

Pune o pernă mare şi nu foarte moale sub şolduri şi trăieşte clipa, fără să te gândeşti că n-o să meargă nici de data aceasta. După ce s-a consumat actul sexual, mai stai culcată câteva minute, eventual stai cu picioarele ridicate în sus o perioadă de timp.

Află ce alte poziţii sexuale te ajută să rămâi rapid însărcinată.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările