Trucuri pentru creşterea potenţei

Trucuri pentru creşterea potenţei

Morcovul era folosit de greci şi români pentru a vindeca impotenţa masculină şi pentru a spori apetitul sexual.

Remediile naturiste cu efect afrodiziac îţi pot fi de folos pentru bărbaţii care se confruntă cu reducerea libidoului  sau cu ejacularea prematură cauzată de bolile cardiovasculare sau de unele medicamentele luate pentru bolile cronice.

Cură cu morcovi

Morcovul are proprietăţi afrodisiace atunci când este consumat crud, datorită uleiului volatil pe care îl conţine, în timp ce seminţele de morcov sunt folosite mai ales pentru combaterea ejaculării precoce. Considerat un adevărat „elixir al dragostei“, morcovul era folosit de greci şi români pentru a vindeca impotenţa masculină şi pentru a spori apetitul sexual.

O reţetă benefică este formată din rădăcina, tuberculi, seminţe de morcov, busuioc sălbatic în părţi egale. Se ia o linguriţă din acest amestec cu 15 minute înainte de masă de 3 ori pe zi. Pentru a obţine un efect mai amplu se face o cură de 40 de zile. Pentru cei foarte slăbiţi, cu potenţial sexual mult diminuat, se recomandă 6 doze pe zi timp de 40 de zile.

De asemenea, se poate face şi o cură cu morcovi. Timp de două luni, consumă zilnic morcovi proaspeţi, împreună cu un ou fiert şi câteva linguriţe de miere.

Macerat de seminţe de schinduf

Acest remediu acţionează ca un tonic general, iar după 2-3 zile de consum, se poate observa o ,,reînviere'' a apetitului sexual.

Se realizează un macerat la rece din 1 linguriţă de seminţe de schinduf, măcinate, la 250ml apă rece - se lasă la macerat 5-6 ore, după care se fierbe 5-6 minute la foc încet, se strecoară şi se îndulceşte cu miere. Această cantitate se consumă în cursul zilei, cu înghiţituri mici.

Află pe clicksanatate.ro în ce alte moduri poţi obţine o creştere a potenţei!

Aşa-ţi menţii sănătatea sânilor!

«Cum previn refacerea endometrului?»

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările