Nuntă gay în trei: „Sperăm ca oamenii să ne înţeleagă şi ne accepte alegerea. Dragostea e dragoste”

Nuntă gay în trei: „Sperăm ca oamenii să ne înţeleagă şi ne accepte alegerea. Dragostea e dragoste”

Joke, Art şi Bell au realizat că se iubesc şi au hotărât să se căsătorească. FOTO Daily Mail

Trei homosexuali din Thailanda s-au căsătorit, devenind astfel primele persoane de acelaşi sex care au făcut o nuntă în trei.

Joke, în vârstă de 29 de ani, împreună cu Bell, în vârstă de 21 de ani şi Art, un tânăr de 26 de ani, şi-au legat destinele de Sfântul Valentin în cadrul unei ceremonii de basm care a avut loc în curtea casei lor, în provincia Thani din Thailanda.
 
Cei trei miri au făcut senzaţie pe internet, potrivit „Daily Mail”, povestea lor devenind virală. „Sperăm ca oamenii să ne înţeleagă şi ne accepte alegerea. Dragostea e dragoste”, a declarat unul dintre fericiţii însurăţei. Deşi căsătoriile între persoane de acelaşi sex nu sunt recunoscute de legea thailandeză, cei trei bărbaţi şi-au putut lega destinele printr-o ceremonie simbolică, în spiritul religiei budiste.
 
Joke, Art şi Bell (de la stânga la dreapta) FOTO Daily Mail
 
Art şi Joke s-au cunoscut după ce au lucrat împreună şi şi-au început relaţia în 2010. Pe Bell l-au cunoscut mai târziu, în cadrul petrecerilor la care mergeau frecvent. Cei trei au realizat în scurt timp că au sentimente unul pentru celălalt, iar când Bell, cel mai tânăr dintre ei, a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza unor probleme de sănătate, trio-ul a devenit inseparabil şi au hotărât să îşi oficializeze relaţia prin căsătorie. 
 
„Nu cred că lumea a mai văzut trei bărbaţi căsătorindu-se până acum, aceasta uniune fiind o noutate. Majoritatea oamenilor din jurul nostru ne acceptă şi am primit binecuvântările lor. Ne iubim şi sperăm să fim înţeleşi în secolul în care trăim”, a mai declarat unul dintre membrii fericitului trio.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările