5 poziţii de încercat, când eşti cu un tip bine dotat

5 poziţii de încercat, când eşti cu un tip bine dotat

În aceste poziţii, eviţi ca penisul să atingă sau să lovească colul uterin

Femeile care au pus mâna pe un tip bine dotat poate spune că au tras locul câştigător, însă nu întotdeauna „mare” înseamnă „super”. În cazul în care partenerul are cu ce se lăuda, trebuie să ştie şi cum să folosească… ce are în dotare: nu doar pentru o penetrare profundă, ci şi pentru a evita să lezeze colul uterin.

Zburătorul 

Aveţi nevoie de o canapea confortabilă sau de câteva perne pe care să te sprijini. Tu stai în şezut în faţa lui, cu spatele sprijinit, iar el se aşează în genunchi cu faţa spre tine. Tu depărtezi picioarele, în formă de V, şi ridici bazinul, astfel încât el să poată penetra. Astfel, din poziţia aceasta, îi vei permite să penetreze exact atât cât este necesar, pentru ca tu să te simţi confortabil.

Misionarul invers

El stă întins pe spate, în timp ce tu te aşezi deasupra, dar cu spatele pe pieptul lui, deci tot cu faţa în sus. Această poziţie are un unghi oarecum ciudat, care îl împiedică să lovească prea adânc, dar intră cât trebuie ca să stimuleze partea sensibilă a vaginului.

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte poziţii sexuale merită să încerci dacă partenerul e un tip bine dotat

5 poziţii de sex pentru femeile însărcinate

Poziţii de sex fantastic în care părul lung nu te încurcă

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările