3 tehnici de îmbunătăţire a vieţii sexuale

3 tehnici de îmbunătăţire a vieţii sexuale

Tehnici de creştere a erotismului

Creierul este organul sexual principal al fiecărei persoane. Pentru a vă creşte nivelul erotismului, aplicaţi 3 tehnici simple care vor reuşi să vă îmbunătăţească viaţa sexuală.

La început celor mai multe relaţii, parteneri sunt puternic atraşi sexual unul de celălalt. Există o conexiune specifică ce rezistă în primele etape ale relaţiilor, care îi face să fie în mod naturali excitaţi sexual. Vestea mai puţin bună este că această conexiune dispare odată cu trecerea timpului, în unele cazuri partenerii ajungând chiar să nu mai întreţină relaţii sexual, scrie yourtango.com

Conform terapeuţilor, există câteva tehnici care pot creşte erotismul în relaţie, ajutând partenerii să-şi îmbunătăţească viaţa sexuală.

Încercaţi să vă gândiţi mai mult la sex

Petreceti cel puţin un minut din fiecare oră pe care o petreceţi departe de partener/ă gândindu-vă la sex. Imaginaţi-vă scene fierbinţi cu voi doi. Creierul este organul sexual principal, aşa că nu uitaţi să-l folosiţi.

Concetraţi-vă pe cele 4 simţuri şi fiţi senzuali

Fiţi senzuali. Atingeţi-vă reciproc, încercaţi cele mai incitante mângâieri. Apelaţi la toate cele 4 simţuri ale partenerului pentru a creşte nivelul de excitare. Pe măsură ce reuşiţi să creşteţi nivelul de excitare, înceracă să menţineţi această stare cât mai mult. Concentraţi-vă pe jocuri erotice şi mai puţin pe „finalizare“.

Faceţi lucruri frumoase unul pentru celălalt

Încercaţi să trăiţi în armonie. Ce faceţi în afara dormitorului contribuie în mod definitoriu la crearea energiei sexuale între voi. Mulţi oameni nu se pot detaşa de tensiunile care apar în viaţa de zi cu zi, acestea ajungând să le influenţeze inclusiv viaţa sexuală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările