VIDEO Florin Maxineanu, din trupa Varză, găteşte cu… spanac, la „Click! Poftă Bună!“

 Florin Maxineanu, din trupa Varză, găteşte cu… spanac, la „Click! Poftă Bună!“

Solistul trupei Varză, autopromovată drept „cea mai falsă din industria muzicală”, îşi arată adevăratul talent, în acest weekend, la „Click! Poftă Bună!“. Florin Maxineanu nu se foloseşte, însă, de leguma care a inspirat numele trupei sale, ci de… spanac.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitatul Dianei Bart este fan al mâncărurilor simple, care necesită puţin timp pentru preparare, dar nu face rabat de la nimic pentru a obţine gustul potrivit. Tocmai de aceea, misiunea lui Florin Maxineanu la Click! Poftă Bună! este de a găti o delicioasă “mâncărică” de orez cu spanac. “Nu-mi plac ‘gătelile’ sofisticate pentru că arată sărăcăcios în farfurie. Eu nu mă satur cu trei boabe de mazăre şi două dungi de sos, mie-mi place să mănânc!”, spune artistul.
 
A doua probă la care este supus Florin necesită o mai mare virtuozitate în bucătărie. Reuşeşte artistul “varză” să facă o floare dintr-o portocală? Vedeţi sâmbătă, la Click! Poftă Bună!, de la 10:30, la Prima TV.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările