Dacia îşi schimbă logoul. Cum va arăta noua emblemă VIDEO

Dacia îşi schimbă logoul. Cum va arăta noua emblemă VIDEO

Noua identitate vizuală a companiei Dacia.

Dacia anunţă că va avea un nou logo, ăncepând de anul viitor. Mai mult de atât, compania va scoate pe piaţă şi maşini în culori care nu au fost până acum în gamă, precum kaki, culoarea nisipului, portocaliu, verde intens şi culoarea teracotei.

„Începând din iunie 2021, noua identitate de marcă va fi adoptată de diferitele canale de comunicare: online, publicitate, broşuri. Showroom-urile Dacia vor afişa treptat noua identitate de marcă începând din prima parte a anului 2022. În ceea ce priveşte gama de modele, aceasta va primi noul logotip şi noua emblemă în cursul semestrului al doilea din 2022”, se arată în comunicatul Dacia.

Ce spune Dacia despre noua emblemă?

„Logotipul, elementul central al noii identităţi vizuale, inspiră robusteţe şi stabilitate de la prima vedere. Desenul literelor este în mod voit minimalist – litera „D” este un „C” inversat – exprimând vizual atât simplitatea cât şi ingeniozitatea specifice mărcii. Aspectul geometric al logotipului creează impresia că succesiunea de litere care îl compun se află într-o mişcare specifică unui angrenaj mecanic.” spun reprezentanţii companiei.

Articolul integral poate fi citit pe Click!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările