VIDEO Gestul extrem de rar pe care un jurnalist l-a comis faţă de Obama

VIDEO Gestul extrem de rar pe care un jurnalist l-a comis faţă de Obama

Barack Obama, președintele SUA

Preşedintele Barack Obama a fost întrerupt vineri dintr-un discurs de către un jurnalist al publicaţiei conservatoare americane Daily Caller, o asemenea situaţie fiind extrem de rară, relatează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jurnalistul Neil Munro şi-a manifestat zgomotos nemulţumirea faţă de unele remarci ale preşedintelui din discursul său despre imigranţi, în momentul în care acesta îşi exprima speranţa de a pune capăt expulzărilor de minori veniţi pe teritoriul SUA înainte de a împlini vârsta de 16 ani.

"Scuzaţi, domnule. Încă nu am ajuns la întrebări, domnule", a reacţionat Obama. Munro l-a întrebat apoi pe preşedinte dacă are de gând să răspundă la întrebările presei, la care liderul de la Casa Albă a replicat: "Nu în timp ce vorbesc".

Ziaristul a continuat să comenteze ceva din spatele celebrei grădini cu trandafiri a Casei Albe. Vizibil deranjat, Obama i-a răspuns: "Nu caut ceartă. Nu fac decât să vă răspund la întrebare".

Sunt destul de rare cazurile în care preşedintele Statelor Unite să fie întrerupt în timp ce ţine un discurs într-un astfel de cadru oficial. De regulă, ziariştii aşteaptă să termine de vorbit şi abia apoi pun întrebări, precizează AFP.

Alegerile prezidenţiale din SUA, o şansă pentru tinerii imigranţi

Statele Unite vor înceta să-i expulzeze pe tinerii imigranţi care nu au probleme cu legea. Decizia, luată cu aproximativ patru luni înainte de alegerile prezidenţiale, este considerată ca fiind favorabilă hispanicilor. Citeşte aici mai multe!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările