Un pastor afro-american a explicat de ce minoritatea din care face parte îl susţine pe Trump

Un pastor afro-american a explicat de ce minoritatea din care face parte îl susţine pe Trump

Foto: Fox News / Burns crede că Trump va rezolva problema integării afro-americanilor

Pastorul Mark Burns, care a vorbit recent despre apelul făcut de Donald Trump către minorităţile din Statele Unite, a explicat faptul că discursul lui Trump incită comunitatea afro-americană să voteze candidatul republicanilor la preşedinţia SUA. Problema principală pe care afro americanii speră ca Trump să o rezolve ar fi educaţia, în opinia lui Burns.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezolvarea problemei educaţiei din Statele Unite este cheia suscitării interesului comunităţii afro-americane, susţine pastorul Mark Burns.

Acesta crede că este o problemă vitală pentru ca tinerii de culoare să fie orientaţi către şcoală, fapt ce le-ar asigura o continuitate pozitivă în societatea americană. ”Problema principală a comunităţilor minoritare este educaţie”, susţine Burns, potrivit Fox News.

Totodată, acesta crede că, astfel, problema integrării tinerilor afro-americani ar fi rezolvată.

În aceeaşi măsură, Kevin Sorbo, cunoscutul actor american, se declară şi el un susţinător al lui Trump. Acesta a declarat într-un interviu pentru Fox News că ”dacă Iisus ar avea de ales în cursa pentru preşedinţia SUA, ar alege răul cel mai mic, iar acela ar fi Donald Trump”. Mai departe, Sorbo o învinovăţeşte pe Hillary Clinton pentru victimele atacului din Benghazi, informează Fox News.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările