UPDATE Pentagonul, în alertă din cauza unor împuşcături semnalate în apropiere: Mai multe persoane rănite

UPDATE Pentagonul, în alertă din cauza unor împuşcături semnalate în apropiere: Mai multe persoane rănite

Clădirea Pentagonului FOTO Wikipedia

Pentagonul a intrat în alertă marţi dimineaţă în urma semnalării unor împuşcături în apropierea sediului său, informează AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Starea de alertă a durat o oră şi jumătate şi a fost ridicată la ora locală 12.10. Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, nu s-a aflat în clădire în momentul producerii împuşcăturilor, care sunt investigate acum.

- Ştirea iniţială

Angajaţii Pentagonului au primit recomandarea să rămână în interiorul clădirii după ce mai mai multe împuşcături au fost auzite în staţia de autobuz a celebrului edificiu de la periferia Washingtonului, capitala SUA.

„Pentagonul este în prezent în stare de alertă din cauza unui incident în staţia de tranzit. Solicităm publicului să evite zona”, se arată într-un mesaj publicat pe Twitter de Pentagon Protection Force.

Postul local de televiziune WUSA a arătat imagini cu mai multe ambulanţe şi maşini ale poliţiei mobilizate în faţa Pentagonului.

Un jurnalist al Associated Press spune că a auzit mai multe împuşcături, după care a urmat o pauză, apoi cel puţin încă o împuşcătură.

Serviciul de Urgenţă din Arlington a anunţat că există „mai mulţi pacienţi” în urma acestui incident, dar nu a precizat care este starea lor de sănătate.

Circulaţia în zonă a fost oprită până la noi ordine.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările