Părinţii Melaniei Trump au devenit cetăţeni americani

Părinţii Melaniei Trump au devenit cetăţeni americani

Viktor şi Amalija Knavs FOTO EPA-EFE

Părinţii sloveni ai Primei Doamne Melania Trump au primit cetăţenia americană, într-o ceremonie oficială, a confirmat unul dintre avocaţii lor, Michael Wildes, pentru AFP.

Ştiri pe aceeaşi temă

Socrii preşedintelui Donald Trump, Viktor şi Amalija Knavs, au depus jurământul într-o ceremonie de naturalizare joi, la New York.

Ei sunt, din februarie, rezidenţi permanenţi în Statele Unite.

Viktor Knavs, un vânzător de maşini, şi soţia sa, Amalija, angajată într-o fabrică textilă, sunt în vârstă de peste 70 de ani. Pensionari, ei îşi petrec cea mai mare parte a timpului în Statele Unite, în compania fiicei lor Melania şi a nepotului lor, Barron, în vârstă de 12 ani.

Donald Trump a fost ales promiţând măsuri ferme în domeniul imigraţiei. El denunţă neîncetat un sistem cunoscut sub numele de „imigraţiei în lanţ“, de care par că au beneficiat socrii săi.

Prin această expresie sunt desemnaţi străini care reuşesc să vină în mod legal în Statele Unite, susţinuţi de membri ai familiei lor ce au imigrat înaintea lor, şi anume fraţi, surori sau copii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: