Milionarul american Robert Durst condamnat pentru crimă: „I-am ucis pe toţi! Ce dracu să fac?“

Milionarul american Robert Durst condamnat pentru crimă: „I-am ucis pe toţi! Ce dracu să fac?“

Robert Durst a fost condamnat pe viaţă pentru uciderea unei scriitoare de romane poliţiste Foto EPA EFE

Magnatul Robert Durst a fost fost găsit vinovat de uciderea în anul 2000 a lui Susan Berman, scriitoare de romane poliţiste şi cea mai bună prietenă a sa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Robert Durst este moştenitorul unui imperiu imobiliar şi a ucis-o pe Susan întrucât aceasta intenţiona să semnaleze poliţiei dispariţia nevestei sale, potrivit BBC. 
 
Susan avea 55 de ani când a fost găsită împuşcată în cap în locuinţa sa din Beverly Hills. Era scriitoare de romane poliţiste şi a fost purtător de cuvânt al milionarului în momentul în care soţia acestuia a dispărut.
 
Milionarul a fost arestat în 2015 sub acuzatia ca a ucis trei persoane, în urmă cu peste zece ani, după difuzarea unui documentar HBO.
 
La finalul documentarului The Jinx, uitând că microfonul este deschis Durst poate fi auzit spunând: "Ce dracu să fac? I-am ucis pe toţi, evident”. 
 
Pe baza acestei mărturii, autorităţile l-au arestat pentru moartea lui Susan Berman, chiar înainte de difuzarea episodului cu pricina. Anchetatorii l-au caracterizat pe Durst, 78 de ani, ca fiind un ”psihopat narcisist”. 
 
Soţia milionarului Kathleen McCormack, studentă la medicină, a fost dată dispărută în 1982 şi se presupune că este moartă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările