Joe Biden va merge marţi la Buffalo, unde zece oameni au murit într-un atac la un supermarket

Joe Biden va merge marţi la Buffalo, unde zece oameni au murit într-un atac la un supermarket

FOTO Arhivă / EPA-EFE

Preşedintele american Joe Biden a anunţat că va merge marţi împreună cu soţia sa Jill la Buffalo, unde sâmbătă au murit zece oameni într-un atac armat la un supermarket.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Eu şi Jill vom merge marţi la Buffalo, pentru a plânge împreună cu comunitatea care a pierdut zece vieţi într-un atac armat fără sens şi îngrozitor”, a scris Biden pe Twitter.
 
Anterior, preşedintele american a notat că el şi Jill Biden se roagă pentru victimele atacului, pentru familiile lor şi pentru comunitatea afectată de atacul de la Buffalo. “Trebuie să muncim împreună pentru a rezolva problema urii care rămâne o pată pe sufletul acestei naţiuni”, a precizat Biden.
 
Zece persoane au fost ucise, sâmbătă, în urma unui atac armat în statul New York, la Buffalo. Poliţia consideră că infracţiunea a fost motivată de ură. Un tânăr de 18 ani a fost reţinut la faţa locului.
 
Suspectul a intrat într-un supermarket aglomerat sâmbătă după-amiază înainte de a deschide focul. El a folosit o cameră pentru a transmite atacul online.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările