Joe Biden: Şoferii vor plăti preţuri mari la carburanţi „cât este nevoie” ca Ucraina să învingă Rusia VIDEO

Joe Biden: Şoferii vor plăti preţuri mari la carburanţi „cât este nevoie” ca Ucraina să învingă Rusia VIDEO

FOTO EPA-EFE

Preşedintele american Joe Biden a afirmat, joi, la sfârşitul summitului NATO de la Madrid, că şoferii sunt nevoiţi să plătească preţuri mari la carburanţi „cât timp este nevoie” pentru ca Ucraina să câştige războiul cu Rusia, relatează The Independent.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timpul conferinţei de presă de la sfârşitul summitului NATO, care a avut loc la Madrid, Biden a fost întrebat de reporterul din partea New York Times, Jim Tankersly, „câtă vreme ar trebui să se aştepte şoferii americani şi cei din întreaga lume să plătească preţuri premium pentru acest război?” 
 
„Cât timp este nevoie. Rusia nu poate să învingă Ucraina şi să avanseze peste Ucraina”, a răspuns Joe Biden, conform The Independent
 
De asemenea, preşedintele Joe Biden a acuzat Rusia pentru preţurile mari ale carburanţilor dar şi  pentru criza alimentară globală. 
 
„Până la urmă, preţurile carburanţilor au crescut din cauza Rusiei. Rusia, Rusia, Rusia. Criza alimentară globală există din cauza Rusiei”, a mai declarat preşedintele american.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările