Conturile de Facebook şi Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administraţiei Joe Biden în mai puţin de două luni

Conturile de Facebook şi Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administraţiei Joe Biden în mai puţin de două luni

Conturile de Facebook şi Instagram ale Casei Albe vor fi transferate administraţiei Joe Biden în mai puţin de două luni, indiferent dacă preşedintele Donald Trump îşi recunoaşte înfrângerea în alegeri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Facebook, care deţine aplicaţia Instagram, a confirmat că, începând cu 20 ianuarie 2021, când preşedintele ales Joe Biden va fi învestit drept al 46-lea preşedinte al Statelor Unite, conturile oficiale ale Casei Albe, atât de pe Facebook - @WhiteHouse, @POTUS şi @FLOTUS -, cât şi de pe Instagram vor fi transferate administraţiei Biden.

Twitter a făcut un anunţ similar la finalul săptămânii.

„În 2017, am colaborat atât cu administraţia Obama, cât şi cu viitoarea administraţie Trump pentru a ne asigura că tranziţia conturilor de Facebook şi Instagram se făcea fără probleme pe 20 ianuarie şi ne aşteptăm să facem la fel acum”, a transmis Reuters un purtător de cuvânt al companiei.

Conturile personale ale lui Donald Trump de pe Facebook şi Instagram nu vor fi afectate de tranziţia la Casa Albă.

Preşedintele în exerciţiu încă susţine că alegerile din 3 noiembrie au fost fraudate şi a refuzat, până în prezent, să îşi recunoască înfrângerea. Echipa lui de avocaţi, condusă de Rudy Giuliani, a pierdut sau a retras peste 30 de cazuri legate de încercarea preşedintelui de a schimba rezultatul alegerilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările