Cea mai scumpă casă din Statele Unite va fi scoasă la vânzare. Licitaţia începe de la 250 de milioane de dolari. La ce sumă este evaluată proprietatea

Cea mai scumpă casă din Statele Unite va fi scoasă la vânzare. Licitaţia începe de la 250 de milioane de dolari. La ce sumă este evaluată proprietatea

Luna trecută, proiectul „The One" a fost evaluat la 325 de milioane de dolari.

Proiectul „The One”, construit timp de şapte ani în cartierul Bel Air din Los Angeles, ar urma să fie scos la vânzare în luna ianuarie, prin licitaţie. Proiectul a fost evaluat la 325 de milioane de dolari.

Dezvoltatorul Crestlloyd, deţinut de producătorul de film Nile Niami, a intrat în incapacitate de plată în vara acestui an după ce nu a putut plăti un împrumut de 100 de milioane de dolari luat de la compania Hankey Capital.

Casa uriaşă s-a aflat în construcţie timp de mulţi ani, iar costurile au fost uriaşe, scopul dezvoltatorului  dorind să vândă la un moment dat proprietatea cu 500 de milioane de dolari.

Luna trecută, proiectul „The One" a fost evaluat la 325 de milioane de dolari, scrie Los Angeles Times.

Licitaţia va începe de la 250 de milioane de dolari şi preţul de vânzare poate fi mult mai mare, însă chiar şi suma de 200 de milioane ar acoperi toate datoriile acumulate de dezvoltatorul Crestlloyd, evaluate la 180 de milioane de dolari.

Proprietatea se întinde pe 11.000 de metri pătraţi şi are patru piscine, o pivniţă pentru 10.000 de sticle de vin, spa, salon de înfrumuseţare, sală de bowling cu patru piste, ring de dans şi un cinematograf multiplex cu 40 de locuri. 

Garajul locuinţei poate găzdui 30 de maşini, există o cascadă, 21 de dormitoare şi 30 de băi.

Dormitorul principal are 464 de metri pătraţi. Totodată, în cadrul proprietăţii există trei case de oaspeţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările