Zelenski, în sufrageria lui Putin. Noul partener al fiicei lui Putin are acelaşi nume de familie ca preşedintele Ucrainei

Zelenski, în sufrageria lui Putin. Noul partener al fiicei lui Putin are acelaşi nume de familie ca preşedintele Ucrainei

Katerina Tihonova FOTO East News

Fiica preşedintelui rus Vladimir Putin, Katerina Tihonova, locuieşte în două ţări - Federaţia Rusă şi Germania. „Preşedintele Rusiei îi numeşte pe cei care sunt orientaţi spre Occident, trădători naţionali. Atunci fiica sa, care în ultimii ani a trăit în două ţări - Rusia şi Germania, ar trebui înregistrată ca trădătoare?” scriu autorii proiectului „Poveşti importante” şi Der Spiegel.

Ştiri pe aceeaşi temă

La dispoziţia investigatorilor au fost date despre zborurile fiicei lui Putin din ultimii doi ani, precum şi documente de la garda de corp personală şi un angajat al Serviciului de Securitate al Preşedintelui, Aleksei Skripciak. Potrivit acestora, în timpul indicat, Tihonova a zburat la München de peste 50 de ori, iar în 2019 a plănuit chiar să se mute în Germania.

Din 2016, Tihonova a trăit şi a lucrat cu fostul balerin Igor Zelenski. Un an mai târziu, în 2017, s-a născut fiica lor. În paşaport, numele ei de familie este Igorevna, dovadă documentele aflate la dispoziţia anchetatorilor.

În ceea ce-l priveşte pe Igor Zelenski, din 2018 este membru al Consiliului de Supraveghere al Fundaţiei Naţionale pentru Patrimoniul Cultural - este responsabil de construcţia complexelor culturale şi educaţionale din regiuni. Iniţiatorul creării fondului a fost chiar Putin. Cei mai apropiaţi prieteni ai săi, Ghennadi Timcenko şi Arkadi Rotenberg, ar fi trebuit să gestioneze bugetul proiectelor de 120 de miliarde de ruble.

Igor Zelenski „a părăsit” Baletul Bavarez în aprilie 2022. Se pare că a fost concediat din cauza refuzului său de a condamna public Rusia pentru războiul împotriva Ucrainei”, scriu anchetatorii. Baletul de stat bavarez s-a despărţit de directorul său Igor Zelenski aparent în cei mai buni termeni. Artistul, care este apropiat de Putin, ar avea perspectiva unor posturi profitabile în patria sa rusă, scria presa germană. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările