Reacţia unei prezentatoare de origine rusă, după victoria Ucrainei la Eurovision: „Ar fi nevoie de o rachetă peste Torino”

Reacţia unei prezentatoare de origine rusă, după victoria Ucrainei la Eurovision: „Ar fi nevoie de o rachetă peste Torino”

Foto: Mediafax

O jurnalistă de origine rusă a postat pe Twitter un mesaj care îndeamnă la violenţă, după ce Ucraina a câştigat Eurovisionul. Femeia a îndemnat la distrugerea oraşului care a găzduit finala Eurovision.

Ştiri pe aceeaşi temă

După victoria pe care Ucraina a înregistrat-o la Eurovision, au apărut şi primele reacţii. În evidenţă a ieşit jurnalista Irina Vitiazeva care, pe contul ei de Twitter, a invitat la aruncarea în aer a sălii „Pala Olympic Arena” din Torino, unde a avut loc finala. 
 
Ea a scris: „Bombă cu o rachetă Satan” 
 
Irina Vitiazeva este o jurnalistă pro-Putin şi gazda unui talk-show care se difuzează la postul Russia-1, televiziunea naţională rusă. 
 
Ediţia concursului Eurovision găzduită de Torino a fost câştigată anul acesta de Ucraina. Trupa Kalush Orchestra a interpretat melodia „Stefania”, care a primit din partea publicului 439 de puncte, şi un total de 631 de puncte. 
 
De altfel, secretarul general delegat al NATO, Mircea Geoană a declarat că victoria Ucrainei în concursul Eurovision demonstrează „imensa susţinere publică” de care are parte ţara atacată de Rusia. 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările