VIDEO O clopotniţă s-a prăbuşit lângă o echipă a TVE care filma daunele produse de cutremurele din Spania

Un reporter şi un cameraman, angajaţi ai televiziunii spaniole, au realizat miercuri un reportaj care le-a tăiat respiraţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce filmau zidurile unei biserici afectate de cutremurele de miercuri,clopotniţa s-a prăbuşit chiar la un pas de cei doi jurnalişti de la TVE.

Reporterul transmitea de la faţa locului: "Exact în acest moment am sunat la numărul de urgenţă 112, şi, după cum vă puteţi imagina, serviciul de urgenţă este foarte aglomerat. Ni s-a spus că au fost efectuate multe apelurui către 112."

Echipa de la TVE a surprins momentul în care clopotniţa se prăbuşeşte, producând zgomote puternice şi ridicând în aer nori de praf.

"Fiţi atenţi! Aveţi grijă, s-au dărâmat pereţii," a strigat reporterul. "Ne-a fost puţin teamă să rămânem aici", a mai spus acesta.

Zece persoane au murit miercuri în urma a două seisme care au lovit zona Murcia. Cel mai puternic a fost de 5,1 grade pe scara Richter.

VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările