Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a declarat că Ierusalimul de Est trebuie să fie capitala unui viitor stat Palestina

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a declarat că Ierusalimul de Est trebuie să fie capitala unui viitor stat Palestina

Mike Pence (stânga) şi Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei Foto: EPA/EFE

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei a afirmat, în timpul unor discuţii cu vicepreşedintele american Mike Pence, că Ierusalimul de Est trebuie să fie capitala unui viitor stat Palestina, scrie Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Monarhul şi-a exprimat îngrijorarea, sâmbătă, cu privire la decizia Washingtonului de a recunoaşte Ierusalimul drept capitala Israelului şi a spus că singura soluţie la conflictul israeliano-palestinian este cea a două state: israelian şi palestinian.

Vicepreşedintele american Mike Pence a început un turneu în Orientul Mijlociu, marcat de tensiunile iscate după decizia controversată a preşedintelui Donald Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului. Începând de duminică seară şi până marţi, Pence se va afla în Israel.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările