Emirates va transporta gratuit echipamente medicale şi ajutoare în India

Emirates va transporta gratuit echipamente medicale şi ajutoare în India

Emirates FOTO: Emirates / Facebook

Compania Emirates a anunţat că va transporta gratuit echipamente medicale şi ajutoare în India, pentru a contribui la eforturile de oprire a propagării coronavirusului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Emirates va pune la dispoziţia organizaţiilor internaţionale spaţiu în cală pentru toate zborurile sale către nouă oraşe din India.

În ultimele săptămâni, Emirates Sky Cargo a mai transportat medicamente şi echipamente medicale în India.

“Suntem alături de poporul indian şi vom face tot ce putem pentru a ajuta India să se pună din nou pe picioare. Emirates are o experienţă vastă în ceea ce priveşte acţiunile umanitare şi, cu 95 de zboruri săptămânale către nouă destinaţii din India, vom oferi în mod regulat capacitate de transport al ajutoarelor”, a declarat şeicul Ahmed bin Saeed Al Maktoum, preşedintele companiei.

Primul transport din cadrul iniţiativei de “pod aerian umanitar” Dubai – India va consta în peste 12 tone de corturi de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

India a raportat până acum peste 240.000 de decese asociate Covid-19. Numărul infectărilor cu Covid-19 în India este de 22,3 milioane.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările