Crimă macabră în Africa de Sud: Fiica unui judecător a fost răpită, violată şi ucisă cu un pietroi. Ce le-a propus, din disperare, agresorilor

Crimă macabră în Africa de Sud: Fiica unui judecător a fost răpită, violată şi ucisă cu un pietroi. Ce le-a propus, din disperare, agresorilor

Hannah Cornelius FOTO news24.com

Un proces cutremurător a început în oraşul Cape Town, din Africa de Sud. Patru tineri sunt acuzaţi că au răpit, jefuit, violat şi ucis o studentă de 21 de ani. Faptele sunt imposibil de imaginat, victima implorându-şi agresorii să facă sex cu ei numai să o lase în viaţă.

Vernon Witbooi, 33 de ani, Geraldo Parsons, 27 de ani , Nashville Julius, 29 de ani, şi Eben Van Nieberk, 28 de ani, sunt judecaţi pentru crimă, răpire, tâlhărie şi viol într-un tribunal din Cape Town, un oraş din vestul Africii de Sud.

Potrivit presei sud-africane, cei patru tineri au răpit-o în mai pe Hannah Cornelius, au jefuit-o şi au violat-o înainte de a o ucide. Ei i-au zdrobit capul cu un pietroi, după care i-au înfipt un cuţit în gât.

Această crimă macabră a avut loc în mai. Atunci tânăra s-a oferit să-şi ducă prietenul acasă în plină noapte, de teama de a nu fi jefuit. Ea a lăsat geamurile jos la semafor şi atunci a fost atacată. Cei patru agresori l-au băgat pe prietenul ei în portbagaj, după care l-au lăsat într-o suburbie.

Potrivit unuia dintre acuzaţi, victima nu s-a împotrivit să întreţină relaţii sexuale cu ei, numai să fie lăsată în viaţă. Hannah Cornelius era fiica unui judecător.

Cei patru acuzaţi în cazul Hannah Cornelius FOTO Getty Images

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările