Şeful unui grup extremist iordanian, despre atacul terorist din Boston: „Sângele american nu este mai preţios decât sângele musulman“

Şeful unui grup extremist
iordanian, despre atacul terorist din Boston: „Sângele american nu este mai
preţios decât sângele musulman“

Şeful unui grup extremist din Iordania a declarat că se bucură să vadă groază în rândul americanilor FOTO AFP

Şeful unui grup extremist salafist musulman din Iordania a declarat că este „fericit să vadă groază în America“ după exploziile din Boston.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Sângele american nu este mai preţios decât sângele musulman“, a declarat Mohammad al-Chalabi, care a fost condamnat într-un complot al organizaţiei  Al-Qaeda de a ataca Statele Unite şi alte misiuni diplomatice occidentale din Iordania, în 2003.
                    ,
Americanii trebuie să simtă durerea pe care noi am îndurat-o din cauza armatelor lor care a ocupat Irakul şi Afganistanul şi ne-a ucis acolo oamenii“, a mai declarat el, la începutul zilei de marţi.
                    
Un oficial din cadrul combaterii terorismului în Orientul Mijlociu cu sediul in Iordania a declarat că exploziile „poartă semnul distinctiv al unui grup terorist organizat, cum ar fi Al-Qaeda“. El nu a oferit dovezi reale.
                    
Un responsabil iordanian a afirmat că măsurile de securitate au fost sporite în jurul ambasadei SUA la Amman.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările