Anchetă la loterie: 20 de persoane au câştigat cu numerele 5, 6, 7, 8, 9 şi 10

Anchetă la loterie: 20 de persoane au câştigat cu numerele 5, 6, 7, 8, 9 şi 10

O serie neobişnuită de numere extrase în loteria naţională din Africa de Sud a generat acuzaţii de fraudă după ce 20 de persoane au câştigat o premiul cel mare, relatează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Numerele extrase la loteria PowerBall de marţi au fost 5, 6, 7, 8, 9 iar PowerBall a fost 10. Organizatorii spun că secvenţa este adesea jucată, dar au apărut acuzaţii de înşelătorie şi o anchetă este în curs. Este extrem de rar ca mai mulţi câştigători să împartă premiul cel mare.
 
Organizatorii au anunţat că 20 de persoane au achiziţionat un bilet câştigător şi au câştigat câte 370.000 de dolari fiecare. Alţi 79 de jucători au câştigat câte 400 de dolari fiecare pentru că au jucat secvenţa de la 5 la 9, dar au ratat PowerBall.
 
Şansele de a câştiga la loteria PowerBall din Africa de Sud sunt una din 42.375.200. Şansele extragerii numerelor văzute la evenimentul de marţi sunt aceleaşi ca ale oricărei alte combinaţii. Competiţiile care au ca rezultat câştigători multipli sunt rare, dar acest lucru poate avea legătură cu această secvenţă specială.
 
Autoritatea de reglementare a competiţiei, Comisia Naţională a Loteriilor din Africa de Sud (NLC), a declarat că va investiga extragerea, pe care a numit-o fără precedent.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările