VIDEO Momentul în care atacatorul din Paris care a decapitat un profesor este încolţit şi împuşcat de poliţiştii francezi

VIDEO Momentul în care atacatorul din Paris care a decapitat un profesor este încolţit şi împuşcat de poliţiştii francezi

Poliţia franceză la locul atacului din Paris, 16 octombrie 2020, FOTO CNN

Un localnic a filmat momentul în care poliţia franceză îl încolţeste şi împuşcă pe atacatorul care a decapiat un profesor francez pe o stradă dintr-o suburbie a Parisului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat acasă la părinţi,  tânărul care a realizat filmarea a fost surprins de gălăgia pe care o auzea pe stradă. S-a uitat pe fereastră şi a văzut un bărbat care alerga, în timp ce poliţiştii ieşeau din maşini. Din reflex, tânărul a luat telefonul mobil şi a început să filmeze. 
 
 
 

Un bărbat l-a atacat şi decapitat pe un profesor francez care ar fi arătat elevilor săi caricaturi cu Mahomed.  Imediat după săvârşirea faptei, atacatorul a fugit de la locul faptei. Poliţia locală, însă, alertată de cetăţenii din zona a ajuns repede în zonă şi au reuşit să-l prindă pe atacator în Eragny, un cartier învecinat. Aceştia l-au somat să se predea, dar acesta ar fi refuzat şi ar fi început să-i ameninţe pe poliţişti, care l-au împuşcat, acest murind la scurt timp după. Potrivit presei franceze, suspectul este un tânăr născut la Moscova, identificat ca Abdulah A., de origine cecenă, în vârstă de 18 ani. 

Citeşte şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările