VIDEO Intervenţie în forţă în largul coastelor Marii Britanii după ce pasagerii clandestini de la bordul unui petrolier au devenit violenţi

VIDEO Intervenţie în forţă în largul coastelor Marii Britanii după ce pasagerii clandestini de la bordul unui petrolier au devenit violenţi

Petrolierul Nave Andromeda FOTO captură

Un petrolier sub pavilion liberian ce urma să acosteze duminică în portul portul britanic Southampton a aşteptat ore întregi ajutor, după ce mai mulţi pasageri clandestini de la bord  au devenit violenţi.

Echipajul petrolierului „Nave Andromeda” se afla la 6 mile distanţă de  Insula Wight când a alertat Paza de Coastă  dintr-o cabină de siguranţă, după ce şapte pasageri clandestini au rispostat închiderii lor într-o cabină.
 
Poliţia a stabilit imediat o zonă de securitate de trei mile în jurul navei şi a a cerut ajutorul armatei. Nave Andromeda avea la bord  42.000 de tone de petrol.
 
Vasul operat de o companie grecească mersese neîntrerupt din Laos, de unde a plecat la începutul lunii, şi urma să acosteze duminică în portul britanic Southampton.
 
 
Suspectând o tentativă de deturnare, guvernul britanic a autorizat o operaţiune în forţă. Forţele speciale au aşteptat lăsarea întunericului ca să acţioneze şi au intervenit cu şase elicoptere. Totul s-a terminat în câteva minute, toţi cei şapte suspecţi fiind arestaţi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările