Viaţa de noapte renaşte în Berlin. Care este planul guvernului de redeschidere a celor 300 de cluburi

Viaţa de noapte renaşte în Berlin. Care este planul guvernului de redeschidere a celor 300
de cluburi

Strategia de redeschidere face parte dintr-un program pilot lansat de cei din guvernul din Berlin în colaborare cu unele dintre cele mai sonore nume ale culturii germane

Autorităţile germane au realizat un ghid pentru redeschiderea cluburilor din Berlin după ce Berlin Club Comission, reprezentantul celor 300 de cluburi din capitala Germaniei, a prezentat un plan strategic pentru redeschidere. Acesta va susţine un concert pilot.

Ştiri pe aceeaşi temă

Viaţa de noapte a avut de suferit din cauza Pandemiei. Cluburile de noapte din Berlin se pregătesc pentru a testa diferite strategii de redeschidere, prezentate miercuri, 17 martie, de Berlin Club Comission, potrivit Mediafax.

Planul conţine strategii precum testarea rapida COVID-19, gratuită în baza biletului sau colectarea de date referitoare la numărul vizitatorilor cu ajutorul unei aplicaţii dedicate. Toate scenariile ghidului vor fi testate printr-un eveniment pilot, un mic concert organizat pe 27 martie.

Împreună cu biletul achiziţionat de pe site-urile de specialitate, oamenii vor primi informaţii legate de centrele  de testare certificate. Testele se vor face cu cel mult 12 ore înainte de eveniment. Dacă rezultatul este pozitiv, preţul biletului va fi rambursat.

Strategia de redeschidere face parte dintr-un program pilot lansat de cei din guvernul din Berlin în colaborare cu unele dintre cele mai sonore nume ale culturii germane, fiind aplicat şi în spaţiile culturale din Germania.  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările