Un culturist în vârstă de 42 de ani a fost răpus de COVID-19. Bărbatul a regretat în ultimele clipe că nu s-a vaccinat

Un culturist în vârstă de 42 de ani a fost răpus de COVID-19. Bărbatul a regretat în ultimele clipe că nu s-a vaccinat

John Eyers practica culturism şi făcea drumeţii pe munte dar a fost răpus de COVID-19 FOTO The Guardian

Un englez în vărstă de 42 de ani pasionat de culturism şi căţărări pe munte a murit de COVID-19 după ce a ajuns la terapie intensivă. Bărbatul a regretat în ultimele clipe că a refuzat să se vaccineze, relatează The Guardian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sora geamănă a bărbatului,un expert în construcţii din oraşul Southport, în comitatul Merseyside, a spus că era cel mai bine pregătit fizic şi sănătos bărbat pe care îl cunoştea. Cu doar o lună înainte să moară a urcat pe munţi în Ţara Galilor.
 
"A crezut că va fi în regulă dacă face COVID. Credea că va avea cel mult o formă uşoară a bolii. Nu a vrut să se vaccineze. Trupul său era plin de toate medicamentele din spital. I-au dat tot ce au avut", a scris sora lui pe Twitter.
 
"Mama mea şi-a pierdut băieţelul. Nepoata mea, tatăl ei mult iubit şi de care avea atât de mare nevoie. Acest lucru nu ar fi trebuit să se întâmple. Mama mea vrea ca oamenii să ştie despre John. Pentru ca povestea lui să salveze viaţa cuiva. Pentru ca durerea şi pierderea să-i determine pe oameni să se vaccineze”.
 
„John, din păcate, a pierdut în faţa lui Covid, fără a avea boli anterioare. Familia sa doreşte distribuirea poveştii lui pentru ca ceilalţi să înţeleagă şi să se gândească mai bine la unele dintre deciziile lor legate de Covid, ceea ce cred că este absolut incredibil ”, a spus un prieten căruia bărbatul îi dădea sfaturi de pregătire fizică.
 
Cu toate acestea, McCann a spus că fratele ei avea astm într-un tweet anterior, pe 3 iulie.

Dr. Samantha Batt-Rawden, un medic care se specializează înterapie intensivă pentru seniori, a declarat că a întâlnit un singur pacient în îngrijiri critice care a primit ambele doze ale unui vaccin anti-COVID-19 şi că „marea majoritate” a persoanelor pe care le-a avut în atenţie erau „nevaccinate”.

„Le vedem cum îşi dau seama că au făcut cea mai mare greşeală din viaţa lor [pentru că nu s-au vaccinat], ceea ce este cu adevărat dificil de suportat ”, a spus ea, adăugând că a auzit oamenii spunând membrilor familiei despre regretele lor care sunt însă târzii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările