Preşedintele Ucrainei este pregătit pentru un dialog cu Vladimir Putin

Preşedintele Ucrainei este pregătit pentru un dialog cu Vladimir Putin

FOTO EPA-EFE

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat vineri că este pregătit să aibă o întâlnire cu omologul său rus, Vladimir Putin. Acesta a dat de înţeles că este deschis pentru un dialog doar dacă va fi vorba despre ceva serios.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rusia a desfăşurat zeci de mii de soldaţi în apropierea graniţei cu Ucraina. Este un prim semn că ruşii sunt pregătiţi în orice moment de un asalt asupra Ucrainei. În prezent există discuţii între SUA, NATO şi Rusia pentru a găsi o soluţie astfel încât să nu se ajungă la un război din care toate părţile pot avea de pierdut. 

Preşedintele Ucrainei a spus că nu se teme de o întâlnire cu Putin şi că este deschis pentru o întâlnire serioasă cu omologul său, relatează news.ro.
 
“Nu mă tem de niciun format al unei întâlniri bilaterale. OK, nu-mi pasă, sunt pregătit. Trebuie să fie o întâlnire serioasă. Oamenii nu înţeleg valoarea vieţii omeneşti şi despre asta este vorba. Susţin un dialog serios”, a declarat Zelenski în cadrul unei conferinţe de presă.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările