Harry Styles, mesaj după ce concertul său a fost anulat din cauza atacului armat de la Copenhaga: „Sunt devastat pentru victime”

Harry Styles, mesaj după ce concertul său a fost anulat din cauza atacului armat de la Copenhaga: „Sunt devastat pentru victime”

Artistul Harry Styles FOTO EPA-EFE

Cântăreţul Harry Styles a afirmat că are „inima frântă" şi este „devastat", după ce concertul lui de la Copenhaga a fost anulat ca urmare a atacului armat din centrul comercial din apropiere, scrie dpa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fostul membru al One Direction, în vârstă de 28 de ani, urma să urce duminică pe scena de la Royal Arena, pentru a susţine un concert în cadrul "Love On Tour". 
 
Duminică după-amiază, poliţia daneză a răspuns la împuşcături în centrul comercial Field din apropierea arenei, care este situat la periferia de sud a oraşului.
 
 Într-un mesaj pe Twitter, Styles a spus că are "inima frântă" şi este "devastat pentru victime". 
 
„Am inima frântă şi sunt alături de oamenii din Copenhaga", a scris el. "Iubesc oraşul. Oamenii sunt atât de calzi şi plini de dragoste. Sunt devastat pentru victime, familiile lor şi toţi cei răniţi. Îmi pare rău că nu putem fi împreună. Vă rog să aveţi grijă unii de alţii. H". 
 
O declaraţie a promotorului de concert Live Nation spunea: "Aseară, concertul lui Harry Styles a fost anulat de către Poliţia daneză". 
 
„Suntem cu toţii cu adevărat devastaţi de evenimentele de astăzi şi gândurile noastre sunt alături de victime şi de familiile acestora. „Căutăm posibilităţi viitoare pentru a organiza show-ul şi sperăm să putem oferi cumpărătorilor de bilete informaţii directe de îndată ce va fi posibil". 
 
Mii de fani se adunaseră deja în interiorul arenei când a fost anunţată anularea concertului şi li s-a cerut să plece.
 
Styles urma să susţină concerte în cadrul "Love On Tour" în toată lumea, în 2020, înainte de izbucnirea pandemiei. 
 
Turneul reprogramat a început în septembrie 2021, în Las Vegas, înainte de a ajunge în SUA. Turneul european a debutat luna trecută la Glasgow.
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările