„Acest copil dormea ​​liniştit, până când o rachetă a Rusiei i-a distrus casa”. Fetiţă de 7 ani, scoasă de sub dărâmături după atacul asupra Kievului

„Acest copil dormea ​​liniştit, până când o rachetă a Rusiei i-a distrus casa”. Fetiţă de 7 ani, scoasă de sub dărâmături după atacul asupra Kievului

FOTO: Twitter

După atacul ruşilor de duminică dimineaţă asupra Kievul, unde o fetiţă de 7 ani a fost rănită, ministrul ucrainean de externe Dmitro Kuleba le-a cerut liderilor reuniţi la summitul G7 din Munchen mai multe sancţiuni împotriva Rusiei. Kuleba a publicat o fotografie cu fetiţa purtată pe targă de salvatori.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Acest copil ucrainean de 7 ani dormea liniştit în Kiev până când o rachetă de croazieră rusă i-a aruncat casa în aer. Mult mai mulţi din jurul Ucrainei sunt loviţi. Summitul G7 trebuie să răspundă cu mai multe sancţiuni împotriva Rusiei şi mai multe arme grele pentru Ucraina. Imperialismul bolnav al Rusiei trebuie învins”, a transmis Kuleba, referindu-se la atacul cu rachete produs duminică dimineaţa în centrul capitalei Ucrainei, în ajunul reuniunii G7.

Liderii G7 ar urma să discute despre noi ajutoare acordate Ucrainei, potrivit hotnews.ro. 

După o pauză de câteva săptămâni, ruşii au atacat duminică dimineaţa centrul Kievului, lovind clădiri rezidenţiale şi o grădiniţă. O fetiţă de 6-7 ani a fost scoasă de sub dărâmături.

Kuleba a publicat o fotografie cu fetiţa, purtată pe targă de echipele de salvare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările