Doi tineri îndrăgostiţi, ieşiţi la plimbare cu barca, găsiţi morţi pe Lacul Garda. Cine sunt suspecţii în crima înfiorătoare VIDEO

Doi tineri îndrăgostiţi, ieşiţi la plimbare cu barca, găsiţi morţi pe Lacul Garda. Cine sunt suspecţii în crima înfiorătoare VIDEO

Investigaţiile sunt în desfăşurare pentru reconstituirea exactă a accidentului Foto: pixabay

Uberto şi Greta, doi tineri din Italia au murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timpul unei plimbări cu barca pe lacul Garda din Salo, în Brescia. Doi turişti germani sunt cercetaţi pentru omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, în zorii zilei, pe barca vizibil avariată, Garda de Coastă a găsit corpul neînsufleţit al lui Umberto Garzarella, un antreprenor local în vârstă de 37 de ani, proprietar al unei companii locale, potrivit La Stampa.
 
La bordul bărcii se aflau şi hainele Gretei Nedrotti, de 25 de ani, din Toscolano, dispărută în lac, care după ore bune de căutări, a fost găsit moartă, în faţa portului Portese, la aproape o sută de metri adâncime.
 
Pentru accidentul nautic, carabinierii din Salò şi comanda provincială din Brescia anchetează doi turişti germani aflaţi încă în libertate. 
 
De fapt, ei au fost cei care au închiriat barca cu motor care ar fi accidentat barca celor doi tineri.
 
Investigaţiile sunt în desfăşurare pentru reconstituirea exactă a accidentului, iar cei doi suspecţi au fost supuşi unui test de alcoolemie pentru a stabili, în primul rând, dacă au fost băuţi în momentul impactului. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările