Ciudata dispariţie de lângă soţie a unui român, la graniţa slovaco-ungară. „A plecat să cumpere apă şi n-a mai revenit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Despre Petrişor Pipirigeanu nu se mai ştie nimic de pe 20 iunie FOTO Observatornews.ro
Despre Petrişor Pipirigeanu nu se mai ştie nimic de pe 20 iunie FOTO Observatornews.ro

Un tânăr din Târgu Neamţ a dispărut misterios la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria, nemaiîntorcându-se la maşină după ce a plecat să cumpere apă

O familie din Târgu Neamţ trece prin momente de maximă tensiune, după ce un tânăr a dispărut în condiţii misterioase şi suspecte totodată la graniţa dintre Slovacia şi Ungaria. 

Despre Petrişor Pipirigeanu nu se mai ştie nimic din seara zileri de duminică, 20 iunie 2021, când era în localitatea slovacă Veky Kamenec, în apropierea vămii cu cealaltă ţară menţionată. Tânărul venea din Anglia spre România, fiind însoţit de soţie. 

Din ce se ştie până acum, el a coborât din maşină pentru a cumpăra o sticlă de apă, dar nu a mai revenit la autoturism. În atare condiîii, rudele s-au mobilizat şi au postat pe reţelele de socializare mesaje în care cer ajutor celor care pot da relaţii despre dispariţia tânărului din Neamţ. 

„Distribuiţi vă rog! Dispărut de 12 ore la graniţa dintre Slovenia şi Ungaria, la aproximativ 5 kilometri de graniţă, între localităţile Velki Kamene din Slovacia şi Pecin, din ungaria. Se numeşte Petrişor Pipirigeanu. Poartă un tricou albastru deschis Adidas şi pantaloni de trening verzi trei sferturi. Venea din Anglia spre România. Dacă treceţi prin zonă şi îl vedeţi anunţaţi poliţia sau contactaţi familia la numerele de telefon 0771/050.029 sau 0752.987.301. Vă mulţumim!“, a scris pe Facebook naşa românului despre care nu se mai ştie nimic. 

Un mesaj asemănător are şi o vară a lui Petrişor Pipirigeanu: „Verişorul meu s-a pierdut la câţiva kilometri de graniţa cu Ungaria, în Slovacia, localitatea Veky Kamenec! Venea din Anglia împreună cu soţia. A plecat pe jos să cumpere apă şi n-a mai revenit la maşînă. Nu răspunde la telefon de aseară de la 10. Dacă trece cineva pe acolo sau locuiţi în zonă sau aveţi rude acolo, vă rog, ajutaţi-ne să-l găsim! Poartă un tricou albastru deschis, pantaloni verzi trei sferturi“.

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Români decoraţi de US Army, în teatrul de operaţii din Afganistan

Pasiunile „bărbăteşti” cu care se pot lăuda o învăţătoare şi o doctoriţă. De la cine le-au moştenit

Piatra NeamţPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite