Credincioşi revoltaţi după ce preotul unei biserici din Italia a criticat vaccinul anti-COVID în timpul predicii

Credincioşi revoltaţi după ce preotul unei biserici din Italia a criticat vaccinul anti-COVID în timpul predicii

FOTO: Shutterstock

Mai mulţi credincioşi au plecat de la slujbă, revoltaţi după ce preotul a criticat vaccinul anti-COVID în timpul predicii. Discursul a avut loc vineri, în ultima zi din an, într-o biserică din provincia Pavia, Italia, informează ziarul italian La Stampa.

Cuvintele preotului paroh, părintele Tarcisio Colombo, au provocat reacţia mai multor credincioşi, care s-au ridicat şi au părăsit biserica, scrie publicatia La Stampa, care citează presa locală. 

Nu este pentru prima dată când preotul paroh este contestat de credincioşi. Acum câţiva ani, Don Tarcisio Colombo a fost denumit „parohul anti-Greta”, după ce a descris-o pe activista Greta Thunberg „un pericol pentru tineri", mai scrie sursa citată de Digi24.

Între timp, autorităţile italiene au anunţat miercuri seară că, de la 10 ianuarie, se extinde utilizarea certificatului de vaccinare. Documentul va fi necesar pentru a avea acces în mijloacele de transport, hoteluri, terase ale restaurantelor, târguri şi congrese, piscine şi săli de sport.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările