Brigitte Bardot îi îndeamnă pe francezi să-i blocheze accesul lui Emmanuel Macron la preşedinţia Franţei

Brigitte
Bardot îi îndeamnă pe francezi să-i blocheze accesul lui Emmanuel Macron la
preşedinţia Franţei

Brigitte Bardot FOTO Abaca via Le Figaro

Fosta actriţă franceză Brigitte Bardot şi-a îndemnat concetăţenii să nu voteze pentru candidatul mişcării de centru-stânga „En Marche!“ („Înainte!“) la preşedinţia Franţei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, cu cinci zile înainte de alegerile prezidenţiale din Franţa, fosta actriţă şi sex-simbol al anilor '60, Brigitte Bardot, cunoscută în prezent pentru acţiunile sale în favoarea protecţiei animalelor, a dat publicităţii un comunicat în care îşi îndeamnă concetăţenii să nu-l voteze pe Emmanuel Macron la preşedinţia Franţei.

„Dacă Macron trece, animalele dispar“, îşi justifică îndemnul Bardot.

„Proiectul pentru animale al domnului Macron este aducător de moarte, scandalos, disperant şi fără nicio speranţă de ameliorare în niciun domeniu“, insistă ea.

Totuşi, fosta actriţă franceză, ajunsă la 82 de ani, nu face nicio referire în acest comunicat la candidata Frontului Naţional la preşedinţia Franţei, Marine Le Pen.

Acest fapt este surprinzător, remarcă ediţia franceză a Huffington Post, menţionând că Bardot şi-a exprimat recent susţinerea pentru Le Pen.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările